Ako uvariť cícer v hrnci a bez namáčania v tlakovom hrnci (papiňáku)
Chcete si pripraviť nejaký pokrm z cícera? Viete, ako ho uvariť v hrnci alebo rýchlo bez namáčania v papiňáku? Nebojte sa, všetko vám prezradíme v našom článku.
Základom jedálnička vegetariánov a vegánov sú strukoviny, pretože sú plné vitamínov a bielkovín. Našou najobľúbenejšou strukovinou je červená šošovica, ktorú používame v mnohých receptoch.
Chcete si pripraviť nejaký pokrm z cícera? Viete, ako ho uvariť v hrnci alebo rýchlo bez namáčania v papiňáku? Nebojte sa, všetko vám prezradíme v našom článku.
Jednoduchá, rýchla, chutná a zdravá. Taká je fazuľová polievka z fazule mungo. Vyskúšajte tento jednoduchý recept.
Prvé sústo vás presvedčí, že aj z obyčajnej červenej šošovice a tofu môže vzniknúť úplne perfektný recept – krémové, voňavé a prekvapivo jednoduché jedlo, ktoré...
Tiež milujete lupienky? Ak hľadáte zdravšiu alternatívu k zemiakovým chipsom, ktoré sú tučné, slané a kalorické, vyskúšajte domáce šošovicové lupienky.
✅ Recept na indický dhal z červenej šošovice ✅ Vegánsky indický dhal ✅ Ako pripraviť chutný indický dhal ✅
✅ Jednoduchý recept na zdravé palacinky ✅ Luxusná špenátová náplň ✅ Slané aj sladké ✅ Skvelý tip na obed alebo večeru
✅ Recept na luxusný vegánsky burger ✅ Z vločiek, červenej repy, orechov a fazule ✅ Podrobný postup pre dokonalý výsledok
✅ Prečo jesť červenú šošovicu ✅ Ako pestovať červenú šošovicu ✅ Ako variť červenú šošovicu ✅ Tipy na recepty z červenej šošovice
✅ Čo je cícer? ✅ Ako variť cícer? ✅ Ako chutí cícer? ✅ Aké sú druhy cícera a tipy na recepty
✅ Čo je kuskus ✅ Rozdiel medzi marockým a izraelským kuskusom ✅ Z čoho sa kuskus vyrába ✅ Recepty s kuskusom