Recept na orechové maslo: Jemné domáce pistáciové maslo
Milovníci pistácií, pozor! Toto je niečo pre vás. Lahodné a krémové pistáciové maslo, ktoré si môžete ľahko vyrobiť doma. Môžete ho použiť do jogurtu, kaše aleb...
Pistácie sú jedny z najzaujímavejších orechov na svete. Sú bohatým zdrojom bielkovín a nenasýtených mastných kyselín. Obsahujú tiež vlákninu a množstvo vitamínov a minerálov.
Na našom blogu nájdete množstvo receptov s pistáciovými orieškami, ktoré zvládne pripraviť naozaj každý.
Milovníci pistácií, pozor! Toto je niečo pre vás. Lahodné a krémové pistáciové maslo, ktoré si môžete ľahko vyrobiť doma. Môžete ho použiť do jogurtu, kaše aleb...
Pistáciový raw koláč je jednoduchý, má jemnú pistáciovú chuť a zelenkavá farba mu dodáva exotickosť. Na rozdiel od väčšiny raw koláčov neobsahuje kešu oriešky, ...
Ak máte radi rastlinné mlieka, pistáciové mlieko si určite nájde svoje miesto vo vašej domácnosti. Spolu s mandľovým a arašidovým mliekom patrí medzi naše najob...
Pistácie sú jedným z najobľúbenejších orechov na Slovensku aj vo svete. Máme ich radi pražené a tak akurát nasolené, v otvorenej škrupine, aby sa dali ľahko vyl...