Zalejte pšeno horúcou vodou, pridajte štipku soli a povarte 5 minút.
Zlejte vodu, pridajte mlieko, vanilku a škoricu a varte 15 minút, kým nevznikne hustá kaša.
Do povareného pšena vmiešajte ghí a nechajte vychladnúť.
Medzitým vyšľahajte žĺtky s 30 g erytritolu do hustej peny a vmiešajte do vychladnutej kaše.
Vyšľahajte bielky so zvyškom erytritolu do tuhého snehu. Polovicu snehu jemne vmiešajte do kaše.
Vymastite zapekacie misky kokosovým olejom.
Na dno misky nasypte trochu vlašských orechov a pridajte tenkú vrstvu nahrubo nastrúhaných jabĺk.
Na vrstvu jabĺk naneste pšeno kašu a opäť zasypte jablkami.
Nakoniec pridajte zvyšný sneh.
Pečte vo vyhriatej rúre na 170 °C približne 25 minút, kým povrch nezíska zlatú farbu.