Uvarte si puding podľa návodu a nechajte vychladnúť.
Rúru si predhrejte na 160 °C.
Oddeľte žĺtky od bielkov. Žĺtky vyšľahajte s cukrom a primiešajte olej a mlieko.
Vmiešajte múku, kakao a kypriaci prášok.
Vyšľahajte bielky do tuhého snehu a vmiešajte do cesta.
Cesto vlejte do olejom vymasteného vyššieho plechu a pečte 30 minút.
Nechajte vychladnúť.
Zmiešajte tvaroh, kyslú smotanu a puding. Odovzdajte vanilkový extrakt, javorový sirup (alebo vanilkový cukor) a najemno nastrúhanú čokoládu.
Opatrne vydlabajte vrchnú časť korpusu a dajte bokom do misky.
Rozkrájajte banány a položte ich na korpus.
Na korpus s banánmi rovnomerne naneste krém.
Krém posypte nadrobeným korpusom.
Tortu nechajte stuhnúť cez noc v chladničke.