Choď späť
Domácí arašídové máslo ve sklenici
Vytlačiť recept
4.53 z 34 hlasů

Recept: Domáce arašidové maslo bez cukru

Hoci v kúpených arašidových maslách nájdete cukor a pridaný olej, uvidíte sami, že na dokonalé a lahodné maslo ani jedno nepotrebujete. Naozaj.
Čas prípravy10 minút
Celkový čas10 minút
Samozrejme: Dezert
Kuchyňa: vegánska, vegetariánska, zdravá výživa
Kľúčové slovo: arašídové máslo, máslo z arašídů
Servings: 0

Ingredience

Pokyny

  • 1) Arašidy opražíme na panvici alebo v rúre pri teplote 180 °C približne 10 minút.
  • 2) Necháme ich vychladnúť a potom vložíme do mixéra.
  • 3) Rozmixujeme na prášok a pridáme soľ.
  • 4) Mixujeme tak dlho, kým nevznikne požadovaná konzistencia.
Vyskúšali ste tento recept?Spomeňte @WPRecipeMaker alebo označte #wprecipemaker!