Choď späť
+ porcií
Vytlačiť recept
4.57 z 16 hlasů

Nepečený arašidový cheesecake

Zdravý nepečený arašidový cheesecake je vynikajúci dezert, ktorým potešíte všetkých milovníkov arašidového masla. Namiesto zo syra je totiž vyrobený z obľúbených lahodných kešu a výsledkom je sýty arašidový cheesecake.
Čas varenia30 minút
Celkový čas30 minút
Samozrejme: Dezert
Kuchyňa: vegánska
Kľúčové slovo: raw cheesecake
Servings: 1 plech

Ingredience

Krém

  • 1/2 šálky kešu orechov
  • 1/2 šálky kokosového mlieka
  • 1 prezretý banán
  • 1/2 šálky krémového arašidového masla
  • 2 lyžice kokosového oleja
  • 2 lyžice čerstvé citrónovej šťavy
  • 1/2 lyžičky soli

Pokyny

  • Najprv si vytvoríme pomocou robota či mixéra korpus z mandľovej múky, datlí, kakaového prášku, sirupu, soli a kokosového oleja.
  • Vyberieme si vhodnú tortovú formu a vložíme do nej cesto, ktoré pomocou varešky a rúk rovnomerne rozprestrieme a čo najviac pritlačíme.
  • Všetky ingrediencie na krém vložíme do mixéra a mixujeme do krémovej konzistencie.
  • Krém rozprestrieme na korpus a necháme stuhnúť. ☺️
Vyskúšali ste tento recept?Spomeňte @WPRecipeMaker alebo označte #wprecipemaker!