Nepečený arašidový cheesecake
Zdravý nepečený arašidový cheesecake je vynikajúci dezert, ktorým potešíte všetkých milovníkov arašidového masla. Namiesto zo syra je totiž vyrobený z obľúbených lahodných kešu a výsledkom je sýty arašidový cheesecake.
Čas varenia 30 minút min
Celkový čas 30 minút min
Samozrejme: Dezert
Kuchyňa: vegánska
Kľúčové slovo: raw cheesecake
Servings: 1 plech
Krém 1/2 šálky kešu orechov 1/2 šálky kokosového mlieka 1 prezretý banán 1/2 šálky krémového arašidového masla 2 lyžice kokosového oleja 2 lyžice čerstvé citrónovej šťavy 1/2 lyžičky soli
Najprv si vytvoríme pomocou robota či mixéra korpus z mandľovej múky, datlí, kakaového prášku, sirupu, soli a kokosového oleja.
Vyberieme si vhodnú tortovú formu a vložíme do nej cesto, ktoré pomocou varešky a rúk rovnomerne rozprestrieme a čo najviac pritlačíme.
Všetky ingrediencie na krém vložíme do mixéra a mixujeme do krémovej konzistencie.
Krém rozprestrieme na korpus a necháme stuhnúť. ☺️