Choď späť
Bezlepkový čokoládový dort bez cukru - raw dort
Vytlačiť recept
5 z 1 hlasu

Nepečená čokoládová raw torta z kešu (vegan)

Vyskúšajte jednoduchú nepečenú čokoládovú tortu z kešu a kokosového mlieka. Je prirodzene bezlepková, vegánska a bez laktózy.
Čas prípravy20 minút
Celkový čas20 minút
Samozrejme: Dezert
Kuchyňa: vegánska, vegetariánska
Kľúčové slovo: čokoládový raw dort
Servings: 0

Ingredience

Korpus

  • 1/2 hrnčeka datľovej pasty
  • 1 hrnček ovsených vločiek
  • 1 hrnček obľúbených orechov
  • 4 lyžice kokosového oleja

Náplň

  • 2 hrnčeky kešu orechov
  • 1/2 hrnčeka kokosového mlieka
  • štipka škorice
  • 1 lyžička vanilkového extraktu
  • 2 zrelé banány
  • 3 lyžice raw kokosového prášku
  • 3 lyžice kokosového oleja
  • 3 lyžice javorového sirupu
  • 5 lyžíc kakaa

Pokyny

  • Ovsené vločky a orechy rozmixujeme na jemný prášok.
  • Prášok z ovsených vločiek a orechov vložíme do misy spolu so zvyšnými ingredienciami na korpus a vytvoríme lepivú zmes.
  • Zmes rovnomerne rozprestrieme do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie a dáme na 2 hodiny stuhnúť do mrazničky.
  • Namočené kešu (bez vody) + všetky zvyšné ingrediencie na náplň dáme do mixéra a dôkladne premixujeme.
  • Vzniknutú zmes rovnomerne rozprestrieme na stuhnutý základ a vložíme do chladničky (na urýchlenie tuhnutia môžeme vložiť do mrazničky). Po stuhnutí môžeme podávať.
Vyskúšali ste tento recept?Spomeňte @WPRecipeMaker alebo označte #wprecipemaker!