Choď späť
Tlačiť
Obrázok receptu
–
+
porcií
Menšie
Normálne
Väčšie
Vytlačiť recept
4.60
z
5
hlasů
Najlepšia talianska horčicová zálievka na šalát z kešu
Dnes sme si pre vás pripravili veľmi zdravú a chutnú zálievku z kešu orechov, ktorú môžete použiť do letných šalátov.
Čas prípravy
30
minút
min
Čas varenia
5
minút
min
Celkový čas
35
minút
min
Samozrejme:
Zálievka
Kuchyňa:
vegánska, vegetariánska, zdravá výživa
Kľúčové slovo:
salátová zálivka, zálivka na salát
Servings:
1
pohár
Ingredience
1/2
šálky
naturálnych kešu orechov
2
lyžice
citrónovej šťavy
1
lyžica
olivového oleja
1
strúčik
cesnaku
2
lyžice
miso pasty (alebo sójovej omáčky)
2
lyžice
dijonskej horčice
1
lyžička
sušenej cibule
hrsť čerstvých byliniek
Pokyny
Najprv dajte kešu namočiť aspoň na 30 minút do horúcej vody.
Potom zmiešajte všetky ingrediencie v mixéri (ideálne blender, ale poslúži aj ponorný) a mixujte tak dlho, kým nevznikne hladká zálievka.
Zálievku skladujte v uzavretom pohári maximálne 3 dni v chladničke.
Vyskúšali ste tento recept?
Spomeňte
@WPRecipeMaker
alebo označte
#wprecipemaker
!