Choď späť
+ porcií

Najlepší recept na paradajkové pesto zo sušených paradajok

Naše paradajkové pesto je extrémne jednoduché na prípravu – a keď ho raz vyskúšate, už nebudete chcieť kupovať žiadne pesto zo sušených paradajok.
Samozrejme: Hlavný chod
Kuchyňa: talianska
Kľúčové slovo: červené pesto, paradajkové pesto, pesto z bazalky, pesto z paradajok
Servings: 1 pohár

Ingredience

  • 1 hrnček sušených paradajok (vopred namočených)
  • 1 hrnček čerstvej bazalky
  • 1/2 hrnčeka strúhaného parmezánu (alebo lahôdkové droždie pre vegánsku verziu)
  • 1/4 hrnčeka píniových orieškov
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1/4 ČL soli
  • 1/4 ČL čerstvo namletého čierneho korenia
  • 1/2 hrnček olivového oleja

Pokyny

  • Do mixéra vložte sušené paradajky, bazalku, parmezán (alebo lahôdkové droždie), píniové oriešky, cesnak, soľ a korenie.
  • Mixujte, kým nedosiahnete požadovanú konzistenciu.
Vyskúšali ste tento recept?Spomeňte @WPRecipeMaker alebo označte #wprecipemaker!