Choď späť
Vytlačiť recept
5 z 6 hlasů

Kokosové kešu maslo

Toto je dokonalý recept pre všetkých, ktorí milujú kokos a kešu. Skvele sa hodí do kaší, smoothie misiek, ale aj na palacinky alebo s granolou. Ako naň? Postup je prakticky rovnaký ako pri každom rastlinnom masle, budete potrebovať kešu, kokosové lupienky a výkonný mixér.
Čas varenia10 minút
Celkový čas10 minút
Samozrejme: Dezert
Kuchyňa: vegánska
Kľúčové slovo: kešu máslo
Servings: 0

Ingredience

  • 1/2 šálky pražených kešu orechov
  • 1/4 šálky kokosových lupienkov
  • soľ

Pokyny

  • Opražené kešu vložte do mixéra a rozmixujte na prášok.
  • Pridajte kokos, trochu soli a mixujte, kým nedosiahne požadovanú konzistenciu.
  • Pokiaľ nemáte výkonný mixér, môžete pridať trochu kokosového oleja, aby sa vám ľahšie dosahovala textúra masla.
Vyskúšali ste tento recept?Spomeňte @WPRecipeMaker alebo označte #wprecipemaker!