Najprv si pripravte omáčku. Zmiešajte všetky ingrediencie dohromady a premiešajte ich. Pripravenú omáčku dajte bokom.
Uvarte rezance podľa návodu na obale. Potom ich prepláchnite studenou vodou, sceďte a odložte stranou.
Zbavte pomocou utierky tofu prebytočnej vody a nakrájajte ho na kúsky. Na 2 lyžiciach kokosového či olivového oleja opečte tofu zo všetkých strán na panvici. Opečené tofu dajte na tanier bokom.
Dajte na panvicu zvyšok oleja a pridajte nasekaný cesnak a zázvor. Restujte 30 sekúnd.
Pridajte uvarené rezance, nakrájanú mrkvu, cibuľku a zalejte pripravenou omáčkou. Pomocou dvoch špachtlí alebo lyžíc dobre premiešajte, kým rezance nenasajú omáčku.
Podávajte s mungo klíčkami, koriandrom, opraženými nasekanými arašidmi a mesiačikom limetky.