Choď späť
Tlačiť
Obrázok receptu
–
+
porcií
Menšie
Normálne
Väčšie
Vytlačiť recept
Jednoduchá arašidová omáčka na rezance hotová do 10 minút
Ak milujete arašidové maslo, budete zbožňovať aj túto omáčku. Naša arašidová omáčka na rezance je najžiadanejším receptom od všetkých milovníkov ázijskej kuchyne.
Čas prípravy
10
minút
min
Servings:
4
porcie
Ingredience
750
g
rezancov
(plochých cestovín alebo špagiet)
Na podávanie
2
jarné cibuľky
koriander
(čerstvý)
Omáčka
5
strúčikov
cesnaku
225
g
arašidového masla
120
ml
sójovej omáčky alebo miso pasty
4
PL
vínneho octu
(alebo šťavy z jednej limetky)
3
PL
javorového sirupu
(alebo podľa chuti)
120
ml
olivového oleja
Pokyny
Dáme variť cestoviny.
Olúpeme cesnak a rozmixujeme ho so zvyškom ingrediencií na omáčku.
Cestoviny scedíme a pridáme do nich omáčku, krátko prehrejeme.
Podávame s nasekaným koriandrom a jarnou cibuľkou.
Vyskúšali ste tento recept?
Spomeňte
@WPRecipeMaker
alebo označte
#wprecipemaker
!