Choď späť
+ porcií
Palak Panner - recept
Vytlačiť recept
5 z 2 hlasů

Indický špenát – palak paneer (vegánsky)

Indický špenát patrí k našim najobľúbenejším receptom. V reštauráciách ho väčšinou nájdete pod názvami palak paneer, saag paneer alebo palak kofta. Dlho sme hľadali recept, ktorý by sme zvládli pripraviť aj doma a ktorý by chutil rovnako dobre ako v našej obľúbenej reštaurácii. Dúfame, že z tohto receptu budete rovnako nadšení ako my.
Čas prípravy10 minút
Čas varenia1 hodina 10 minút
Celkový čas1 hodina 20 minút
Samozrejme: Hlavný chod
Kuchyňa: ázijská, Indian, vegánska
Kľúčové slovo: Indický špenát Palak Panner, Palak Panner
Servings: 2

Ingredience

Na podávanie:

  • čerstvý koriander
  • ryža/naan

Pokyny

  • Na kokosovom oleji si orestujte 2 – 3 minúty rímsku rascu.
  • Pridajte cesnak, cibuľu, zázvor, paradajkový pretlak a korenie. Minútu restujte.
  • Zalejte vývarom a varte na miernom plameni 20 minút.
  • Pridajte špenát a tofu a varte ďalších 40 minút na miernom plameni.
  • Dochuťte kokosovým mliekom a povarte 5 minút.
  • Servírujte s čerstvým koriandrom a ryžou alebo naanom.
Vyskúšali ste tento recept?Spomeňte @WPRecipeMaker alebo označte #wprecipemaker!