Jednu šálku makadamových orechov spolu s 1/3 šálky mandľovej múky vložíme do výkonného mixéra a rozmixujeme.
Pridáme do mixéra kokosový olej, jednu lyžicu orechového masla, vanilkový extrakt, javorový sirup a štipku soli.
Mixujeme, kým sa všetky ingrediencie poriadne nepremiešajú.
Ochutnáme a prípadne ešte dochutíme.
Zmes rovnomerne rozprestrieme do tortovej formy.
Vložíme do chladničky.
Krém
Namočené kešu orechy prepláchneme a vložíme do výkonného mixéra spolu s kokosovým olejom, banánom, javorovým sirupom, citrónovou šťavou, vanilkovým extraktom, kokosovým mliekom a soľou.
Mixujeme do hladka a prípadne dosladíme.
Postupne pridávame modrú spirulinu, kým nedosiahneme požadovanú farbu.
Krém rovnomerne rozprestrite na korpus a dajte stuhnúť do chladničky aspoň na 2 hodiny.