Choď späť
Tlačiť
Obrázok receptu
–
+
porcií
Menšie
Normálne
Väčšie
Vytlačiť recept
4.98
z
140
hlasů
Recept: Pistáciové maslo
Milovníci pistácií, pozor! Toto je niečo pre vás. Lahodné a krémové pistáciové maslo, ktoré si jednoducho vyrobíte doma. Môžete ho použiť do jogurtu, kaší či ho maškrtiť len tak.
Čas prípravy
10
minút
min
Celkový čas
10
minút
min
Samozrejme:
Desiata, Dezert
Kuchyňa:
vegánska, vegetariánska, zdravá výživa
Kľúčové slovo:
máslo z pistácií, pistáciové máslo
Servings:
1
pohár
Ingredience
1
hrnček
naturálnych pistácií
štipka
soli
Pokyny
Pistácie pražte na panvici alebo v rúre pri teplote 175 °C približne 10 minút.
Po vychladnutí vložte pistácie do mixéra a rozmixujte na jemný prášok.
Osoľte a mixujte ďalej, kým sa nevytvorí krémové maslo. Čas mixovania sa líši podľa výkonu vášho mixéra (2 až 10 minút).
Vyskúšali ste tento recept?
Spomeňte
@WPRecipeMaker
alebo označte
#wprecipemaker
!