Choď späť
+ porcií
Pistáciové máslo
Vytlačiť recept
4.98 z 140 hlasů

Recept: Pistáciové maslo

Milovníci pistácií, pozor! Toto je niečo pre vás. Lahodné a krémové pistáciové maslo, ktoré si jednoducho vyrobíte doma. Môžete ho použiť do jogurtu, kaší či ho maškrtiť len tak.
Čas prípravy10 minút
Celkový čas10 minút
Samozrejme: Desiata, Dezert
Kuchyňa: vegánska, vegetariánska, zdravá výživa
Kľúčové slovo: máslo z pistácií, pistáciové máslo
Servings: 1 pohár

Ingredience

  • 1 hrnček naturálnych pistácií
  • štipka soli

Pokyny

  • Pistácie pražte na panvici alebo v rúre pri teplote 175 °C približne 10 minút.
  • Po vychladnutí vložte pistácie do mixéra a rozmixujte na jemný prášok.
  • Osoľte a mixujte ďalej, kým sa nevytvorí krémové maslo. Čas mixovania sa líši podľa výkonu vášho mixéra (2 až 10 minút).
Vyskúšali ste tento recept?Spomeňte @WPRecipeMaker alebo označte #wprecipemaker!