Choď späť
Vytlačiť recept
4.89 z 18 hlasů

Recept na kešu maslo

Maslo z kešu je výborná pochúťka do kaší, raw tort, na ovocie alebo aj len tak. Jednoduchá príprava, žiaden cukor a skvelá chuť.
Čas prípravy10 minút
Čas varenia10 minút
Celkový čas20 minút
Samozrejme: Dessert
Kuchyňa: zdravá výživa
Kľúčové slovo: kešu máslo, máslo z kešu
Servings: 0

Ingredience

  • 300 g naturálnych kešu orechov
  • 2 lyžice kokosového oleja

Pokyny

  • Kešu orechy opražte, vložte do mixéra alebo food procesora a mixujte, kým nevznikne krémové maslo. Ak nemáte špeciálny mixér na orechové maslá, budete musieť zotierať maslo zo stien späť k nožom, aby sa všetky orechy rozmixovali rovnomerne.
  • Počas mixovania pridajte kokosový olej (voliteľné).
  • Mixujte, kým maslo nedosiahne požadovanú konzistenciu.
Vyskúšali ste tento recept?Spomeňte @WPRecipeMaker alebo označte #wprecipemaker!