Maslo z kešu je výborná pochúťka do kaší, raw tort, na ovocie alebo aj len tak. Jednoduchá príprava, žiaden cukor a skvelá chuť.
Čas prípravy10 minútmin
Čas varenia10 minútmin
Celkový čas20 minútmin
Samozrejme: Dessert
Kuchyňa: zdravá výživa
Kľúčové slovo: kešu máslo, máslo z kešu
Servings: 0
Ingredience
300gnaturálnych kešu orechov
2lyžicekokosového oleja
Pokyny
Kešu orechy opražte, vložte do mixéra alebo food procesora a mixujte, kým nevznikne krémové maslo. Ak nemáte špeciálny mixér na orechové maslá, budete musieť zotierať maslo zo stien späť k nožom, aby sa všetky orechy rozmixovali rovnomerne.
Počas mixovania pridajte kokosový olej (voliteľné).
Mixujte, kým maslo nedosiahne požadovanú konzistenciu.