Choď späť
+ porcií

Nepečená malinová torta (raw, vegánska, bez lepku a laktózy)

Naša valentínska malinová raw torta je nepečená, vegánska, bezlaktózová a bezlepková. A na jej prípravu potrebujete iba mixér!
Čas prípravy19 minút
Samozrejme: Dezert
Kuchyňa: česká
Kľúčové slovo: bezlepková torta, malinová torta, nepečená torta, torta bez laktózy, vegánska torta
Servings: 1 torta

Ingredience

Korpus

  • 1/2 hrnčeka datľovej pasty

    4 lyžice kokosového oleja (alebo 5 – 6 datlí Medjool či 10 – 15 malých datlí)

  • 1 hrnček ovsených vločiek
  • 1 hrnček obľúbených orechov
  • 4 lyžice kokosového oleja

Krém

  • 2 hrnčeky kešu orechov
  • 1/2 hrnčeka kokosového mlieka
  • štipka škorice
  • 1 hrnček mrazených malín
  • 1 prezretý banán
  • 3 lyžice kokosového oleja
  • 3 lyžice javorového sirupu (voliteľné)

Pokyny

  • Ovsené vločky, datle a orechy rozmixujte na lepivú zmes.
  • Zmes rovnomerne rozprestrite do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie a dajte na 2 hodiny stuhnúť do mrazničky.
  • Namočené kešu (bez vody) a všetky ostatné ingrediencie na náplň dajte do mixéra a dôkladne rozmixujte.
  • Vzniknutú zmes rovnomerne rozprestrite na stuhnutý základ a vložte do chladničky (pre urýchlenie tuhnutia môžete použiť mrazničku).
  • Po stuhnutí ozdobte ovocím a podávajte.
Vyskúšali ste tento recept?Spomeňte @WPRecipeMaker alebo označte #wprecipemaker!